Veerkrachtig Leiderschap

 

Ben jij teveel tijd kwijt met brandjes blussen? Is er te weinig rek in je team en het verzuim te hoog? Merk je dat dit ten koste gaat van jouw andere taken en van jouw eigen veerkrachten energieniveau? Zou je willen dat jouw team zichzelf beter kan reguleren,maar weet je niet hoe je dit kunt bereiken?

 Als je dit herkent, is het programma Veerkrachtig Leiderschap iets voor jou.

In het Veerkrachtig Leiderschap programma begeleid ik je 4 maanden lang en leer ik je hoe je effectiever jouw team kunt managen. In 5 stappen leer je jouw veerkracht te vergroten, stress te reduceren en effectief te blijven werken. Ik leer je leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen om onnodige energieverlies te voorkomen en tijd vrij te maken om te werken aan jouw doelen voor de langere termijn. We werken ook aan het overbrengen van het geleerde op het team, zodat zij ook effectiever werken en met meer plezier!

Meer werkplezier geeft betere resultaten

 

Hoe ziet het programma er uit?

 Je krijgt mijn individuele aandacht in het Veerkrachtig Leiderschap programma. We hebben wekelijks afspraken en je kunt daarnaast doorlopend contact opnemen als je vragen hebt. Daarnaast werk je met een kleine groep andere deelnemers, waardoor je gemotiveerd en geïnspireerd raakt om jouw doelen maximaal te realiseren. Een groot deel van het programma kun je inplannen op de tijd die jou het beste uitkomt. Je werkt 4 maanden lang dagelijks aan de ontwikkeling van jouw leiderschap en veerkracht.

In dit programma leer je:

  • Ontspanning terug te brengen in je werk en in je team
  • Hoe je zelfregulering van jouw team kunt bevorderen
  • Jouw energie beter managen, zodat je aan het eind van de dag nog energie over hebt voor andere zaken
  • Leiderschapsvaardigheden ontwikkelen en effectiever werken, zodat je tijd en energie overhoudt voor taken gericht op de langere termijn
  • Een heldere focus te krijgen en te houden met concrete doelen
  • Positieve gewoonten ontwikkelen en stresserende patronen doorbreken

Voor wie?

Het Veerkrachtig Leiderschap programma is geschikt voor (team)managers die het ‘gedoe’ moe zijn en rust willen terugbrengen in hun team. Managers die de regie over hun stressniveau en hun agenda terug willen en die zelfregulering en veerkracht van hun medewerkers willen bevorderen. Managers die bereid en in staat zijn te investeren in een andere manier van werken. Investeren in tijd en energie, maar ook door naar zichzelf te kijken. En soms door de moed op te brengen anders naar hun rol en positie te kijken en hun gedrag hierop aan te passen.  

 Als manager kun je een positieve stempel drukken op decultuur in je team; de sleutel ligt bij jezelf. En jezelf veranderen kost moeite.Natuurlijk wordt je hier in het Veerkrachtig Leiderschap programma bij geholpen. Het programma helpt je de focus vast te houden, de discipline op te brengen en stapje voor stapje de gewenste veranderingen te realiseren.

Herken jij je in bovenstaand profiel? En spreekt het Veerkrachtig Leiderschap programma jou aan? Meld je dan aan voor Boost je leiderschap, een vrijblijvend adviesgesprek. We bespreken dan in ongeveer 1 uur of het programma aansluit bij wat jij nodig hebt. Als dat niet zo is, zeg ik je dat eerlijk. Ik wil graag resultaten boeken en daarom werk ik alleen met mensen voor wie dit programma passend is en die zich er aan committeren. Je krijgt in ieder geval meteen een eerste tip zodat je direct kunnen starten met het vergroten van jouw veerkracht en effectiviteit en dat van jouw team.