Veerkracht Programma. Met meer rust maximaal resultaat

 

Ploeter je teveel? En gaat dit ten koste van jouw werkplezier en jouw gezondheid? Ben je er van overtuigd dat het tijd is om te leren meer ontspannen te werken, zodat je resultaten verbeteren en je tegelijk meer tijd hebt om te genieten? Maar heb je alleen nog geen idee hoe je dat kunt realiseren?

Als dat zo is dan is het Veerkracht Programma iets voor jou. 

 

In het Veerkracht Programma begeleid ik je 4 maanden lang en leer je hoe je slimmer kunt werken in plaats van harder. Je leert technieken waarmee je stressklachten kunt reduceren én hoe je deze technieken kunt implementeren in jouw dagelijkse werkpraktijk. Ik leer je meer ontspannen te werken en jouw veerkracht te vergroten. Behalve aan veerkracht werken we ook aan jouw persoonlijk leiderschap om onnodige stress te voorkomen.

 

Hoe ziet het programma er uit?

Je krijgt mijn individuele aandacht in het Veerkracht Programma. Daarnaast werk je met een kleine groep andere deelnemers,waardoor je gemotiveerd en geïnspireerd raakt om jouw doelen maximaal te realiseren. Een groot deel van het programma kun je inplannen op de tijd die jou het beste uitkomt. Je werkt 4 maanden lang dagelijks aan je veerkracht. De meeste deelnemers ervaren na 6 weken al duidelijk resultaat.

Met ontspannen werken bereik je meer!

 

In dit programma leer je:

  • Ontspanning terugbrengen in je werk en daarbuiten
  • Jouw energie beter managen, zodat je aan het eind van de dag nog energie over hebt voor andere zaken
  • Stress gerelateerde klachten verminderen
  • Hoe je gemakkelijker in een flow komt en weer energie opdoet
  • Jouw patronen herkennen die onnodige stress veroorzaken
  • Hoe je deze patronen kunt ombuigen

 

Voor wie?

Het Veerkracht Programma is geschikt voor professionals die het moe zijn zich door de waan van de dag te laten regeren en zelf de regie over hun stressniveau willen terugnemen. Professionals die echt hun manier van werken willen veranderen en bereid zijn hier in te investeren. Door tijd te steken in dit programma, maar ook door naar zichzelf te kijken. En soms door de moed op te brengen buiten hun comfortzone te treden. Want als je doet wat je altijd deed, krijg je ook wat je altijd kreeg.

Jezelf veranderen kost nou eenmaal moeite. Natuurlijk steunt het Veerkracht Programma je hierbij en krijg je hulp om de lastige hobbels te nemen. Het biedt je ook een helder kader en houvast, zodat het gemakkelijker is om de nodige discipline op te brengen.

Herken jij je in bovenstaand profiel? En spreekt het Veerkracht Programma jou aan? Meld je dan aan voor het Veerkracht Adviesgesprek. Dit is een gesprek van ongeveer 1 uur, waarin we bespreken of het programma aansluit bij wat jij nodig hebt. Als dat niet zo is, zeg ik je dat eerlijk. Ik wil graag resultaten boeken en daarom werk ik alleen met mensen voor wie dit programma passend is en die zich er aan committeren. In het adviesgesprek krijg je in ieder geval meteen een eerste tip zodat je direct kunnen starten met het vergroten van jouw veerkracht.