Heb je vragen? Neem dan gerust contact op.

Wil jij meer veerkracht en rust in jouw leven, dan ben jij welkom voor een vrijblijvend Veerkracht Adviesgesprek. Het geeft je de gelegenheid om kennis te maken met zowel mij als mijn werkwijze.

Ook als je meer veerkracht en effectiviteit in jouw team wilt ontwikkelen, ga ik graag met je in gesprek. We bespreken dan welke 5 stappen er nodig zijn om dit te bereiken.

In het Veerkracht adviesgesprek leer je:

  • Waar jouw belangrijkste struikelblokken liggen om met veerkracht en plezier te kunnen werken en welke stappen ervoor nodig zijn om dit te veranderen.
  • Wat voor jou persoonlijk de beste strategie is om meer plezier, meer rust en een grotere effectiviteit te realiseren (niet alleen in jouw werk maar ook daarbuiten).
  • In ieder geval één voor jou gemakkelijk haalbare en concrete eerste stap om meer ontspanning te vinden. Maar ook hoe je energie kunt besparen en jouw tijd effectiever kunt gebruiken.

Mijn manier van werken past niet bij iedereen. Ik werk daarom alleen met mensen

  • Die bereid zijn eerlijk naar zichzelf te kijken, naar hun sterke en minder sterke kanten en open staan voor begeleiding om hierin daadwerkelijk de nodige ontwikkeling in te maken.
  • Die echt verandering willen in hun manier van leven en werken; dat wil zeggen dat zij zich committeren aan de door henzelf gestelde doelen en doen wat nodig is om te groeien.

Klinkt dit een beetje streng? Misschien. Ik doe dit omdat ik echt van waarde wil zijn voor jullie en duurzame resultaten wil boeken. Wil jij dit ook? Stuur me een mail of bel me om een afspraak te maken voor een adviesgesprek.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een kennismakingsgesprek?
Ik ben op werkdagen bereikbaar op 06 – 15 40 68 51 of vul onderstaand formulier in!

Contactgegevens

mail@mayschoeber.nl

06 – 15 40 68 51

KvK 14063824