Heb je vragen? Neem dan gerust contact op.

Wil je meer veerkracht en rust in je leven, dan ben je welkom voor een vrijblijvend Veerkracht Adviesgesprek. Het geeft je de gelegenheid kennis met me te maken en mijn manier van werken. Ook als je meer veerkracht en effectiviteit in jouw team wilt ontwikkelen, ga ik graag met je in gesprek. We bespreken dan welke 5 stappen er nodig zijn om dit te bereiken.

In het Veerkracht adviesgesprek leer je:

  • Waar jouw belangrijkste struikelblokken liggen om met veerkracht en plezier te kunnen werken en welke stappen er voor nodig zijn om dit te veranderen.
  • Wat voor jou persoonlijk de beste strategie is om meer plezier, meer rust en een grotere effectiviteit te realiseren (niet alleen in jouw werk maar ook daarbuiten).
  • In ieder geval één voor jou gemakkelijk haalbare en concrete eerste stap om meer ontspanning te vinden, hoe je energie kunt besparen jouw tijd effectiever kunt gebruiken.

Mijn manier van werken past niet bij iedereen. Ik werk daarom alleen met mensen

  • Die bereid naar eerlijk zichzelf te kijken, naar hun sterke en minder sterke kanten en open staan voor begeleiding om hierin daadwerkelijk de nodige ontwikkeling in te maken.
  • Die echt verandering willen in hun manier van leven en werken; dat wil zeggen dat zij zich committeren aan de door henzelf gestelde doelen en doen wat nodig om te groeien.

Klinkt dit een beetje streng? Misschien. Ik doe dit omdat ik echt van waarde wil zijn voor jullie en duurzame resultaten wil boeken. Wil jij dit ook? Stuur me een mail of bel me om een afspraak te maken voor een adviesgesprek.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een kennismakingsgesprek?
Ik ben op werkdagen bereikbaar op 06 – 15 40 68 51 of vul onderstaand formulier in!

Bezoekadres

Entrada 100

1114AA Amsterdam

Contactgegevens

mail@mayschoeber.nl

06 – 15 40 68 51

KvK 14063824