• Veerkracht Programma

  Met meer rust maximaal resultaat

Je hebt hart voor je werk, maar merkt dat het veel van je vraagt. Je werk gaat ten koste van je welbevinden. Ook thuis. Je wil het nu écht graag anders. Je wil dezelfde kwaliteit behouden, maar meer voldoening en rust. Je wil je dromen niet opgeven, maar het moet wel leuk blijven.

Leer in het Veerkracht Programma hoe je tijdens je werk de rust bewaart en de voordelen hiervan kunt benutten. Je werkt ook aan het vergroten van je leiderschap om onnodige stress te voorkomen.

Werkwijze

In het Veerkracht Programma begeleid ik je persoonlijk 4 maanden lang en leer je hoe je handiger kunt werken in plaats van harder. We werken aan het vergroten van veerkracht én aan het versterken van persoonlijk leiderschap.
Hoe we dat doen is voor iedereen anders; het is maatwerk. De te nemen stappen zijn altijd helder en concreet.
Het is een blended learning programma, waarin je dagelijks contact met je kunt hebben zodat je niet op onze volgende afspraak hoeft te wachten als je vragen hebt.
In dit intensieve programma werken we met wetenschappelijk onderbouwde methodes en met meetbare resultaten.

Minder stress, meer energie en betere resultaten

In het Veerkracht Programma leer je

 • technieken waarmee je stressklachten kunt reduceren én hoe je die het beste passen in jouw dagelijkse (werk)praktijk; zodat je er geen activiteiten bij krijgt, maar vooral anders leert werken
 • wat jouw stressbronnen zijn en hoe je die kunt tackelen, waardoor je veel beter in je vel komt; je herkent de signalen en weet hoe je hier het beste mee om kunt gaan.
 • jouw veerkracht te vergroten, zodat je sneller kunt schakelen en adequater reageert op veranderingen; hierdoor zie je minder tegen zaken op en groeit je zelfvertrouwen.
 • waar je onbewust jezelf onnodige stress bezorgt en hoe je dit kunt voorkomen; je leert dieper liggende gedragspatronen kennen die jou ondermijnen
 • de werking van stress te gebruiken in jouw voordeel, je pakt de regie over je dag en bereikt betere resultaten met meer werkplezier.

Het resultaat

 • Veel meer energie en eventuele aan stress gerelateerde lichamelijke klachten zijn sterk afgenomen of helemaal opgelost
 • Een gezonde levensstijl die bij jou past
 • Veel meer plezier in je werk en daarbuiten
 • Jouw zelfvertrouwen en waardering voor jezelf zijn gegroeid
 • Zicht op wat voor jou belangrijk is en een helderdere focus

Voor wie?

Dit programma is voor professionals die écht anders willen leren werken. Professionals die de regie over hun energie terug willen zonder hun doelen en dromen op te geven. Die willen gaan voor een andere manier van werken die hen meer voldoening, meer energie en meer tijd geeft voor zaken die er ook toe doen.

Spreekt dit jou aan?

Meld je dan aan voor een kosteloos Veerkracht Adviesgesprek, waarin we kijken wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken.