Online Gratis Training Stressvol verminderen. Lees er alles over in mijn blog.

Succesvol Stress Verminderen – een gloednieuwe online training

Jaren geleden vierde ik oudjaar bij mijn beste vriendin, samen met een groepje andere gasten. Voor mijn gevoel was ik zo achter mijn bureau vandaan oudejaarsavond in gerold. Ik had het druk gehad en was helemaal niet met de jaarwisseling bezig geweest. Eerlijk gezegd was ik nogal gestrest.

Het was bijna 12 uur toen één van de andere gasten – een bestuurder bij een HBO-instelling – mij vroeg wat ik wenste voor het nieuwe jaar. Zonder nadenken floepte ik er uit: ‘Minder stress, meer
vrije tijd en meer inkomsten’.

‘Tja’, reageerde deze man ietwat laatdunkend, ‘dat willen we allemaal wel.’ Enigszins op mijn tenen getrapt dacht ik vervolgens: ‘Inderdaad. Maar ik ga hier voor zorgen en jij niet’. Ik was er van
overtuigd dat het mogelijk was. Hij niet. En jij?

Ja, maar hoe dan?

Sindsdien heeft dit doel me niet meer losgelaten en heb ik al doende de 5 sleutels ontdekt naar minder stress, meer rust en betere resultaten in mijn werk en deze vertaalt naar mijn programma’s.

In mijn gloednieuwe online training Succesvol Stress Verminderen geef ik je deze 5 sleutels. We zetten ook meteen de eerste stap. Want alleen kennis brengt ons niet waar we willen zijn, we moeten ook iets met die kennis doen. Ik leer je daarom de basistechniek om stress te reduceren.

Meld je aan

Deze training is voor professionals die intensief met mensen werken – zoals psychologen, jeugdbeschermers en ondernemers – en die de regie over hun stressniveau terug willen.

Wanneer?

Donderdag 20 augustus om 10.00 uur of maandag 24 augustus om 20.00 uur.

Schrijf je hier in en we gaan samen aan de slag.

Hartelijke groet,
May

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *