Hou jij je nog aan je voornemens voor 2021?

Het jaar is alweer 11 dagen oud en ik was even nieuwsgierig: hou jij je nog aan je voornemens voor dit jaar?

Goed van je als je antwoord ‘ja’ is. Ga door. En als het even niet lukt: pak de bal gewoon weer op. 

Als het niet gelukt is: kijk eens of je je voornemens kunt bijstellen op een manier dat het wel haalbaar voor je is. 

Vaak zijn we geneigd ons te focussen op ons doel – echt op tijd stoppen met werken, wel voor mezelf opkomen, 3 keer in de week sporten – en hopen dat we er snel komen als we de stappen maar zetten die we ons hebben voorgenomen.

Alleen, deze stappen zijn vaak te groot. Of helemaal niet duidelijk. En daarom zakt de motivatie al snel af. We geven het op als het deze week niet gelukt is, want het moet natuurlijk wel in een keer goed gaan. En liefst een beetje snel.

Maar Danny Vera is ook niet in een jaar tijd eerste geworden in de top 2000. Voor mij kwam hij ineens uit de lucht vallen, in werkelijkheid is hij al jaren hard en consequent aan het werk.

Zijn werk is het resultaat van al die uurtjes pielen op zijn gitaar, luisteren naar feedback van anderen, van vallen en opstaan, kiezen voor wat bij hem past en wat niet. En zo voort.

 

Wil je jouw voornemens echt realiseren? Richt je dan op een lange termijn verandering. Niet een paar weken veel sporten, mager eten en geen alcohol drinken om een paar kilo kwijt te raken, maar kiezen voor gezond leven. 

Hetzelfde geldt voor meer veerkracht, ontspanning en plezier in je leven. Speciaal hiervoor heb ik een programma ontwikkeld.

Wil je weten hoe ik dat doe? Meld je dan aan voor mijn gratis online training vanavond om 19.30 uur op Calendly – May Schoeber 

 

Fijne dag,

May

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *