Een fijne dag in het Engels

Algoritmen, Google, Microsoft Bing… allemaal zaken waar ik niets van snap. Dat hoeft ook niet natuurlijk, ieder zijn eigen vak.

Wat ik wel begrijp is dat het lastig is om weer op te starten na een fantastisch lang weekend schaatsen tussen rietpluimen in de winterzon. Warme chocomel drinken, zittend op de rand van een bootje aan de waterkant.

Doorschaatsen terwijl het bloed in je schaatsen staat, de tranen over je wangen rollen zodat je geen hand voor ogen ziet en dan tevreden weer terug naar huis op je fietsje. 

En dan zo’n grijze maandagochtend. Het regent, de sneeuw smelt en we doen nog steeds bijna alles online. Buh. 

Vanuit gewoonte vouw ik mijn laptop open, vanzelf starten er allemaal programma’s op en ineens krijg ik een pagina voor mijn neus waarop groot bovenaan: Have a nice day!

‘Jij ook’, zeg ik een beetje verbaasd tegen mijn laptop. Hoezo heb ik deze pagina voor mijn neus? In de zoekregel staat de vraag: ‘een fijne dag in het engels’. Dat heb ik niet opgezocht. En ik ben de enige die deze laptop gebruikt. 

Hoe kan dit?

Geen flauw idee. Maar ik neem deze wens in dankbaarheid aan. 

Want wat ik wel weet is dat het geluk soms naar je toe komt. En dat hoe beter je voor jezelf zorgt, dit des te vaker gebeurt. 

Dus: regelmatig een pauze, een beetje bewegen, een lekkere lunch, contact met je collega’s. Kan allemaal helpen. Doe wat je nodig hebt. 

 

Of plan een vrijblijvende afspraak met mij voor een kosteloos Adviesgesprek als je last hebt van stressklachten. Zodat je weer in een positieve spiraal komt en het geluk je opzoekt.

Plan ‘m hier in: https://mayschoeber.nl/contact/

Have a nice day!

May

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *