stresspreventie | werkplezier | jeugdzorg | jeugdhulpverlening

Hou jij je nog steeds aan je dieet (of andere voornemens)?

In het begin is het gemakkelijk om je aan je voornemens te houden. Je bent hartstikke gemotiveerd. Maar na een paar dagen wordt het al lastiger. Je begint te denken: Hoe belangrijk is het nou eenmaal dat ik wat slanker ben, meer beweeg of meer rust heb? Niet zo heel belangrijk toch? Ik ben toch gezond, zo dik ben ik toch niet, mijn vriend(inn)en zijn veel steviger… STOP!!!

Het is super belangrijk dat je je aan je voornemens houdt. Als je je niet aan je voornemens houdt ondermijn je jezelf. Je neemt jezelf niet serieus. Je gunt jezelf niet genoeg waar je naar verlangt. Als je je niet aan je voornemens houdt, ben je slechter af dan vóór het maken van die voornemens. Niet doen dus. Wat moet je wel doen als je merkt dat het zwaar wordt te doen wat je je had voorgenomen?
Geef ze dus niet op.

Wat moet je wel doen als je merkt dat het zwaar wordt te doen wat je je had voorgenomen?

Drie tips:
1. Denk groot, maar verklein je doel in behapbare stappen
2. Zet elke dag minimaal een zo’n stap
3. Vraag hulp als je merkt dat je het alleen niet redt

Wil je hulp bij het creëren van meer rust en plezier in je werk/leven? In februari start ik met een vernieuwd Veerkracht Programma. Geef je nu op en maak gebruik van een aantrekkelijke vroegboek-korting van 900 euro.

Wil je eerst meer weten? Dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend, maar waardevol Veerkracht Adviesgesprek. Gun jezelf de resultaten die je voor ogen hebt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *