Hé, er ligt sneeuw!

Voor de tweede dag op rij waren de daken wit toen ik vanochtend mijn eerste blik naar buiten wierp. En toch was ik weer verrast. Wat leuk, sneeuw!

Het is weer eens wat anders, sneeuw in april. Hoe vaak komt dat nou voor in de lente?

Ik heb het even opgezocht: niet zo heel vaak. Sinds ik hier op aarde rondloop een keer of 4 eerder. In Nederland dan. Weinig genoeg om ervan te kunnen genieten.

Het was jammer dat het al snel van die vieze natte driet werd en ik met mijn te grote capuchon op bijna tegen een boom liep. Lichtelijk gegeneerd prees ik me gelukkig dat niemand dat natuurlijk zag. Wie gaat er in hemelsnaam nou in de vroege ochtend in een koude, natte sneeuwbui lopen? En zo ja, waarom?

Het kortste antwoord: ik wil gezond oud worden. Zodat ik zo lang mogelijk kan blijven doen wat ik graag doe.

En dat gun ik jou ook.

Wacht dus niet tot een klacht een probleem wordt, maar kom in beweging als er iets niet lekker loopt of gewoon niet goed voelt. Wacht niet tot de put zo diep is, dat je het gevoel hebt dat het je nooit meer lukt daar uit te komen.

Dus heb je last van stress, een gevoel van gejaagdheid, slecht slapen, irritatie, ongelukkig zijn, vergeetachtigheid, concentratieverlies, cynisme, etc.: je loopt kans op overspannenheid. Doe er wat aan!

Wil jij één van die slimmeriken zijn die de put delven voor het kalf er in ligt?

En jezelf stap voor stap gewoontes aan wilt leren om je leven steeds fijner te maken in plaats van te denken dat het zo’n vaart niet loopt of je geen tijd hebt om goed voor jezelf te zorgen?

Download dan eens mijn e-book ‘Meer grip op je tijd in 7 stappen’ en maak een begin. Met elke dag een stapje kom je uiteindelijk een heel eind.

Fijne dag,

May

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *