Lust verhogende pillen voor vrouwen

Voor je het weet ga je soms aan de slag met de verkeerde oplossing voor een probleem.

Zo las ik vorige week in de krant dat een flink aantal BN-ers financieel het schip in gegaan is met hun investering in een bedrijfje dat pillen zou gaan ontwikkelen om de lust voor seks bij vrouwen te verhogen.

Oh? Was daar behoefte aan dan?

Ja, in dit artikel kwamen veel enthousiastelingen van het eerste uur aan het woord. Het zou relaties redden en men verheugde zich al op de beloftes van de pil voor de toekomst. De beoogde ontwikkelaar had destijds zelfs in diverse talkshows mogen vertellen over de verwachte resultaten.

Nou loop ik toch als vrouw al een tijdje mee, maar nog nooit heb ik een andere vrouw horen zeggen dat ze wel een lust verhogende pil zou willen. Even kijken dus waar al dat enthousiasme vandaan kwam.

Wat bleek? Die enthousiastelingen waren bijna uitsluitend mannen. Unbelievable!

Zíj hadden behoefte aan die pil. Lekker makkelijk: het lag niet aan hun, maar aan de biologie van hun vrouw. Was er niemand op het idee gekomen om die vrouwen zelf te vragen wat er aan scheelde? Als er al iets aan scheelde?

Zo is het ook met stress.

Heb je veel medewerkers met stressgerelateerde klachten, vraag je dan eerst af wat je zelf als organisatie kunt doen om dit probleem op te lossen. Samen met de experts: de gestresseerden zelf. 

Wil je daar als organisatie hulp bij? Je bent welkom voor een oriënterend gesprek waarin we bespreken op welke manier jullie hier het beste mee kunnen starten. Bel me voor een afspraak (06 – 15 40 68 51) of stuur een mail via mail@mayschoeber.nl

Fijne dag,

May

PS Doorlezend kwam ik erachter dat ik zelf ook het schip in gegaan ben, want de Nederlandse overheid heeft eveneens miljoenen in dit mislukte project geïnvesteerd. Toch jammer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *